DK Denmark NL Netherlands SE Sweden B2B B2B

Over PurePower

PurePower is een sportvoedingsmerk dat gespecialiseerd is in energieproducten voor de allerdaagse sporthelden, waaronder wielrenners, hardlopers en triatleten.

 

PurePower is een van de leiders in sportvoeding voor uithoudingsvermogen in Scandinavië. Deze positie is bereikt door het leveren van hoge kwaliteit, geweldige smaak en goede klantenservice. Een van de bekendste producten van Purepower is de EnergySnack-serie, die bestaat uit drie haverrepen, die zacht van structuur zijn, makkelijk mee te nemen, verzadiging geven en, last but not least, lekker smaken. Purepower zal het merk constant vooruit stuwen met nieuwe innovatieve producten die atleten de best mogelijke omstandigheden geven om te doen waar
ze het meest van houden.

 

 

Het verhaal achter PurePower

Peter Toft nam het familiebedrijf Toft Care A/S in 2005 over van zijn vader. Hier zat hij op een dag de verkoopcijfers van Toft Care door te nemen. Hij zag een andere klant tussen de cijfers. De naam van de klant was Thomas Mortensen, en het was een grote aankoop als je als een particuliere klant wordt beschouwd. 

Thomas trainde voor triatlons en kocht de producten van Toft Care als energie- en eiwitsupplementen voor zijn frequente en intensieve trainingen. Peter Toft nam contact op met Thomas Mortensen en vroeg waarom hij deze specifieke producten gebruikte op zijn trainings- en wedstrijddagen. De dialoog bracht Peter Toft en Thomas Mortensen ertoe een kans te zien, wat hen in 2007 ertoe bracht PurePower te starten, dat zich zou specialiseren in voedingsproducten voor Deense duursporters..

"We hebben 30 jaar ervaring opgedaan bij het ontwikkelen van voedingsproducten en deze overgedragen aan PurePower. Daarom ontwikkelen we producten voor PurePower, gebaseerd op dezelfde procedures en standaarden die we gebruiken wanneer we een nieuw voedingsproduct ontwikkelen in Toft Care, dat is de garantie van de klant voor kwaliteit en smaak."

Peter Toft, Directeur

 

Team PurePower

Wij zijn altijd op zoek om ons team van ambassadeurs uit te breiden om zo nog meer mensen kennis te laten maken met PurePower. Bij de ontwikkeling van onze producten vinden we het belangrijk om naar de ervaringen van onze ambassadeurs te luisteren. Daarnaast zijn we in Nederland de samenwerking aangegaan met distributeur 2moso om zo de Nederlandse markt optimaal te kunnen bedienen en een goede service te kunnen leveren.

 

 

 

PurePower ISO22000 gecertificeerd

Als het  ENIGE merk voor sportvoeding in Denemarken is PurePower ISO22000-gecertificeerd - en daar zijn we trots op. We streven ernaar om de beste omstandigheden te creëren voor atleten, zodat ze altijd optimaal kunnen presteren, zowel op trainings- als wedstrijddagen. Een sporter moet in alle facetten scherp en gefocust zijn, daarom hebben wij een stap verder gezet in onze productie. 
 

Een ISO22000-certificaat houdt in dat alle productiestadia voldoen aan een reeks vastgestelde normen, die de best mogelijke voorwaarden moeten garanderen tot het eindproduct.

Het ISO22000-certificaat stelt eisen aan onder meer reiniging, goederenbehandeling, naleving van wetgeving met betrekking tot productie en nog veel meer. Zo kunnen wij u van begin tot eind de beste afhandeling van de producten garanderen.

Welke betekenis heeft het voor jou als sporter? Een ISO22000 certificaat zorgt ervoor dat je altijd de best mogelijke sportvoeding krijgt die voldoet aan de wetgeving, hygiëne en vele andere eisen. 

 

We kijken er dan ook naar uit om u met behulp van onze beproefde producen extra energie te geven op weg naar uw doelen.
 
 
Koop voor ##AMOUNT## en ontvang een gratis geschenk