DK Denmark NL Netherlands SE Sweden B2B B2B

Energie Snack - De vernieuwende energiereep

Gemaakt op gedurende

Energie Snack - De vernieuwende energiereep


De Purepower Energy Snack is een energiereep die kan worden gebruikt als snelle energieboost voor-tijdens en na je training of als tussendoortje op een drukke dag. De repen leveren zowel snelle als langzame koolhydraten. 

Het lichaam heeft energie nodig om optimaal te presteren. Deze reep is rijk aan koolhydraten en bevat per reep 32 gram koolhydraten die essentieel zijn voor het lichaam. De snelle koolhydraten in deze reep komen uit glucosestroop en de langzame koolhydraten komen uit de haver. Ook bevat deze reep 5 gram eiwitten. Wanneer kun je de energy snack het beste gebruiken? 

Als je aan sporten doet met een laag duurvermogen zoals triathlon, wielrennen, ultralopen of gravel tochten dan is deze reep perfect om je energie geleidelijk op peil te houden, zonder extreme pieken wat met veel andere repen wel het geval is. Wel moeten wij eerlijk zijn en is deze reep minder geschikt wanneer je erg buiten adem bent en in een hoge intensiteit aan het sporten bent. Het is namelijk nog steeds een reep waar je op moet kauwen. Tijdens sporten en activiteiten met een hoge intensiteit adviseren wij eerder om een energie gel of om te kiezen voor de chews.

Het voordeel van de energy snacks is dat deze reep je voor langere tijd van energie voorziet, waardoor de reep ook goed kan dienen als een goede bodem. De reep is dan ook erg geschikt om voor je inspanning in te nemen. Wij houden dan altijd een minimum aan van 20-30 minuten voor je inspanning, zodat je lichaam ook de tijd heeft de reep te verwerken. 

De energiereep kan ook worden gebruikt na het sporten om ervoor te zorgen dat je lichaam voldoende energie heeft om goed en snel te herstellen van een lange inspanning. Denk hierbij vooral aan een activiteit waarbij je veel koolhydraten verbruikt.

 

Welke smaken zijn er? 

Op dit moment zijn er 3 smaken waar je uit kunt kiezen; kokos, karamel/pinda en de originele smaak van haver. Welke het lekkerste is, is natuurlijk helemaal persoonlijk. Soms kan dit ook afhangen van het moment waarop je de reep neemt. 

Gebruik je de reep als tussendoortje of na je training dan is bijvoorbeeld de Karamel/Pinda erg geschikt door de smeuïge smaak en is dit echte verwennerij. 

Tijdens het sporten kun je het misschien fijner vinden om voor de originele smaak te gaan aangezien je al gebruik maakt van een zoete sportdrank. Wij zouden zeggen test het uit! 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Geen reactie(s)
Schrijf uw reactie

Koop voor ##AMOUNT## en ontvang een gratis geschenk