DK Denmark NL Netherlands SE Sweden B2B B2B

PurePowers Gels met Bacillus Coagulans (Probiotica)

Gemaakt op gedurende

 PurePowers Gels met Bacillus Coagulans (Probiotica)

Het is de nachtmerrie van iedere sporter; maagproblemen. Het kunnen steken zijn, krampen of erger en ben je genoodzaakt een wc bezoek in te lassen tijdens je training. Iets waar je natuurlijk niet op zit te wachten. Sommige sporters ervaren het regelmatiger dan anderen. Dit komt vaak door de hoge suikerconcentratie die de meeste gels bevatten. 

 

Tijdens het sporten hebben we deze suikers en koolhydraten wel nodig om de spieren te voorzien van nieuwe energie. Één van de snelste manieren om deze zo efficiënt mogelijk binnen te krijgen is door middel van gels. Deze zijn licht en snel verteerbaar en daarnaast ook erg makkelijk om mee te nemen! Wij raden je aan om gels eerst te testen tijdens trainingen voordat je deze in wedstrijden gaat gebruiken. Zo voorkom je dat je tijdens je wedstrijd voor verrassingen komt te staan. Ook blijft het belangrijk om ook je vochtbalans in de gaten te houden. Een gel is hiervoor geen vervangend product.

Om vervelende maagproblemen te voorkomen heeft PurePower nu een gel ontwikkeld met bacillus coagulans oftewel probiotica.

 

Wat zijn probiotica?

De meeste mensen kennen probiotica van melkproducten of als voedingssupplement van de apotheek. Er zijn vele soorten probiotica, waarbij bacillus coagulans één van de goede bacteriën zijn voor je lichaam. Het bijzondere aan bacillus coagulans is het vermogen om te overleven onder zware omstandigheden. Zoals hoge concentraties zuur in de maag die andere soorten probiotica doden. Dit maakt dit type bacteriën bijzonder robuust, en maakt bacillus coagulans bijzonder effectief bij het verlichten van maagklachten.

 

Hoewel er onderzoek is gedaan naar bacillus coagulans bij dieren en mensen, is er nog steeds meer wetenschappelijk onderzoek nodig naar de doeltreffendheid ervan. Sommige studies tonen echter overtuigende voordelen aan. In een onderzoek bij mensen waarbij er sprake was van maagpijn, diarree en constipatie, werden de effecten van bacillus coagulans onderzocht. Er werd een significante verbetering gevonden in alle drie de maagproblemen ten opzichte van de mensen die een placebo kregen toegediend.

Zoals eerder genoemd kennen de meeste mensen probiotica van andere producten en supplementen maar nog nooit werden deze gecombineerd in energie gels! Dit zorgt ervoor dat maagproblemen tijdens het sporten verleden tijd worden!

Ook nieuwsgierig geworden, lees hier een aantal voordelen:

  • Verkrijgbaar in 3 verfrissende smaken; zwarte bes, cola en de unieke smaak citrus-groene thee.
  • De gels hebben een kleine en platte verpakking waardoor je ze tijdens het sporten nog makkelijker kunt meenemen. De gels bevatten een nieuwe 'slimme opening' waardoor je geen afval in de natuur achterlaat en het bovenste lipje aan de verpakking blijft zitten.
  • Bevat een hoge concentratie koolhydraten, 23 gram per gel en 0 gram vet. 


Geen reactie(s)
Schrijf uw reactie

Koop voor ##AMOUNT## en ontvang een gratis geschenk