DK Denmark NL Netherlands SE Sweden B2B B2B

Verzending en retour

Betaling

Purepower accpteert betalingen van Dankort/VISA/Mastercard/VIabill. De betaling wordt op zijn vroegst op het moment van verzending van uw rekening afgeschreven.

Purepower versleutelt al je kaartgegevens met het zogenaamde SSL (Secure Socket Layer) protocol. Dit betekent dat onbevoegde uw kaartnummer of andere informatie niet kunnen lezen tijdens de trasactie met PBS.

Verzending

De producten worden verzonden vanuit Denemarken en ontvangt u binnen 3 - 5 werkdagen bij u thuis. Gratis verzending boven 65 euro.

Klachtrecht

Purepower kent het recht van reclamatie toe in overeenstemming met de Koopwet, met betrekking tot fabricage- en materiaalfouten die worden ontdekt tijdens normaal gebruik van het product. Het artikel is voorzien van batchnr. in de vorm van een houdbaarheidsdatum. Bij contact met Purepower dient hiernaar verwezen te worden. Het reclamerecht dekt geen fouten en schade, direct of indirect ontstaan ​​als gevolg van onjuiste behandeling. Klachten over gebreken en gebreken die bij normaal onderzoek van de goederen aan het licht zouden moeten komen, dienen binnen bekwame tijd aan Purepower te worden gemeld. Het artikel kan vervolgens worden geretourneerd voor omruiling of, indien nodig, in overleg. crediteren. In verband met klachtenzaken draagt ​​Purepower in redelijke mate de retourkosten. 

 

Klachten en retourzendingen
Bij fouten, onvolledigheden of gemiste leveringen, neem dan contact op met: 

Purepower
Zwarte Zee 8
3144 DE Maassluis
E-mail:  info@purepowersport.nl

Wilt u een product retourneren? Neem dan contact op via bovenstaand email adres voor verdere instructies. 


Terugbetaling 
In het geval van overeengekomen, geretourneerde goederen of vooruitbetaalde goederen die voor verzending worden geannuleerd, dient volledige of gedeeltelijke terugbetaling van de aankoopprijs te geschieden. Wij storten het overeengekomen bedrag terug op uw bankrekening.

 

 

Koop voor ##AMOUNT## en ontvang een gratis geschenk